Live Streams cause Plug-in Failure

Discussion in 'Mac OS X System & Mac Software' started by pds, Feb 1, 2011.

  1. pds

    pds Registered

    Joined:
    Oct 4, 2002
    Messages:
    2,475
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    38
    Location:
    On the edge.
    My new (September) MacBook Pro 2.4 GHz has 10.6.6 installed with 4 gigs of RAM.

    When I stream live video in both Safari and Chrome, I get audio only (no video) and after a minute or so, the plug-in fails. It happens more quickly in Safari than in Chrome, but both of them crash.

    So far I updated all software (only iTunes needed an update) and have re-installed Flash (10.1). I reset PRAM (4 or 5 chimes) and even re-installed Safari. All the same.

    I have only Growl installed as extra system prefs

    Saved video plays fine.

    I am hoping that I don't have to re-install the system.
     
  2. pds

    pds Registered

    Joined:
    Oct 4, 2002
    Messages:
    2,475
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    38
    Location:
    On the edge.
    testing out a fix-

    I right click on the object before starting it and select settings
    then de-select "enable hardware acceleration"

    Seems to work
     
  3. Satcomer

    Satcomer In Geostationary Orbit

    Joined:
    Jul 16, 2002
    Messages:
    9,165
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    38
    Occupation:
    Looking toward the sky
    Location:
    Finger Lakes Region
    Download the Flash deinstaller and then log out. Then log back in and reinstall Flash player.

    Now one thing I want to say, if you are running in 64 bit mode use 64 bit Flash Player. Just one warning. Some Flash sites will not run in 64 bit flash Player (if the site is a couple of years old).
     

Share This Page