Safari and Firefox will not open a certain web page

Discussion in 'Mac OS X System & Mac Software' started by dipatto, Feb 15, 2008.

  1. dipatto

    dipatto Registered

    Joined:
    Feb 15, 2008
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I have been trying for the last two months to open a web page Gapdynamics.gapbuster.com with both Firefox and Safari and am not having any luck....can someone help me
     
  2. symphonix

    symphonix Scratch & Sniff Committee

    Joined:
    Jul 18, 2001
    Messages:
    4,018
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Occupation:
    IT Support (Healthcare)
    Location:
    The Australian Jungles
    Well, it opens for me, which begs the question of just what error message are you getting?
     
  3. dipatto

    dipatto Registered

    Joined:
    Feb 15, 2008
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    the message i get from Safari is "Can't find the Server" and with Firefox "Server not found" so it must be in the settings somewhere do you think!
     
  4. alra111

    alra111 Registered

    Joined:
    Dec 28, 2006
    Messages:
    276
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Occupation:
    Pharmacy Technician
    Location:
    Miami, FL
    Why don't you download and try Opera, just to see what happens...
     
  5. dipatto

    dipatto Registered

    Joined:
    Feb 15, 2008
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Thank you....but I have done that and it comes up error could not find server....
     
  6. Giaguara

    Giaguara Chmod 760 Staff Member Mod

    Joined:
    Nov 29, 2002
    Messages:
    9,522
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    38
  7. dipatto

    dipatto Registered

    Joined:
    Feb 15, 2008
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Thank you so much for your reply but I have tried both of those with still not response....any other ideas
     
  8. DeltaMac

    DeltaMac Tech

    Joined:
    Jun 20, 2001
    Messages:
    8,077
    Likes Received:
    21
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Dover, DE
  9. Giaguara

    Giaguara Chmod 760 Staff Member Mod

    Joined:
    Nov 29, 2002
    Messages:
    9,522
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    38
  10. dipatto

    dipatto Registered

    Joined:
    Feb 15, 2008
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hi,
    I tried that...came up with site Etech Data....tried the other but comes up with Safari can't find server.....Safari and firefox has opened every other site that I have tried....but our business needs us to log into Gapdynamics.gapbuster.com daily and I just can't get in there. I have windows at work and it works fine but just not at home on our new Apple!

    Thanks,
    Di
     
  11. dipatto

    dipatto Registered

    Joined:
    Feb 15, 2008
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Thank you sooooo much....I just did that and it worked.....can you tell me what that is so I can tell my son how has an Apple as well.

    Regards
    Di...
    ps you have made my day!!!!

    I Just opened Gapbusters got the home page but it wouldn't open results or parts of the page that I need to get into after I have logged in....still a mystery...nearly there but not quite!!!
     
    Last edited: Feb 16, 2008
  12. alra111

    alra111 Registered

    Joined:
    Dec 28, 2006
    Messages:
    276
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Occupation:
    Pharmacy Technician
    Location:
    Miami, FL
    Did not work for me either (Safari), when's the last time someone--anyone--verified for you that the site actually works?

    Alra111
     
  13. dipatto

    dipatto Registered

    Joined:
    Feb 15, 2008
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    The site works from our pc at work with windows and explorer 6...talked to someone in our industry and says it works for him on his Apple....thanks
     
  14. DeltaMac

    DeltaMac Tech

    Joined:
    Jun 20, 2001
    Messages:
    8,077
    Likes Received:
    21
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Dover, DE
    Is it possible that both you and your son use the same internet provider?
     
  15. dipatto

    dipatto Registered

    Joined:
    Feb 15, 2008
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    no we have different providers
     

Share This Page