New profile posts

How do I restore some individual files from a system backup made using Disk Utility. PC person rather than a MAC so not sure how I do this?
Cheryl
Cheryl
First - you should create a thread to ask your question. The side bar profile post is not for questions.
Second - you can not make a back up using Disk Utility. You must of used a different app for the back up, and depending on what you used will depend on how to restore.
Hi , Fryke , I downloaded an apps recently and I can't open it because this error appeared saying: The Render Engine could not be Initialize: There is an error in your system preference you will need to correct this problem and relaunch. Could not load Render Framework -(Error-7) how do i fixed this error? which i do not know?

any help regarding this matter please will be much appreciated! and thank you
Cheryl
Cheryl
We can not help you in the status column. Please post in the forum threads.
I HAVE INSTALL VLC FOR MY MAC OS X BUT I CAN NOT OPEN IT
Cheryl
Cheryl
You have to post your problem in the forum in order to get help.
Hi There. I have a 24-inch IMAC that needs more memory (RAM and HD). I have some rams and a hard disk installed on another Imac (2010) which apparently needs a new logic board. Do you guys know if I can install the rams and HD from the Imac 2010 into Imac 2008? Please advise. Thanks in advance!
Cheryl
Cheryl
You can not use the ram memory from one to the other. The 2010 has a 204 pin and the 2008 has a 200 pin. Depending on the specific size of the HD in the 2010 will depend on if you can install it on the 2008. You maybe better off putting the HD in the 2010 in an external enclosure and use it by connecting via firewire or USB.
Hi,

did you ever find what was wrong with the black screen on your iMac? I have the same problem on the same model.
Cheryl
Cheryl
The poster has not been back to this site since he originally made his post in Sept. 2011. You are most likely not going to get an answer from him.
How do i get help, dont see how to post?
Cheryl
Cheryl
Click on the section you want to post in. Look at the top right for Post a New Thread. When you click on that, a window will open for you to post your question.
I've changed my admin account to a standard...I don't know what to do with it!!! Do you know what can I do? Thanks!
Hey, having issues getting macs to authenticate users to 389-ds LDAP. Able to get them to mount file systems using automounter getting maps from the LDAP server but no user authentication.
My setup is 389-DS LDAP running on CentOS 6.7, no SSL. I have imported the apple.schema and the samba.schema
Top